Det er fredag og helg, og da må man unne seg noe godt, og det trenger være dyrt eller vanskelig å lage. Som disse kyllingklubbene, som får den nydelige marinaden, bare den får ligge i en time eller mer.
Beregn 5-8 kyllingklubber per person
Marinade til 2 personer:
1 ss soyasaus (glutenfri for min del)
1 ss bbq saus (sjekk for sikkerhet skyld at den ikke inneholder gluten, man kan aldri være sikker)
1/2 ss honning
1 ss revet ingefær
2 hvitløksfedd
Sesamsfrø til å strø på etter på (kan sløyfes)
Rens og finhakk/riv ingefær og hvitløk, ha i resten av ingrediensene gjerne i en plastpose, eller det du vil bruke å marinere kyllingklubbene i. Og maser marinaden godt inn rundt hele og alle klubbene, derfor er det så genialt med pose. La det ligge i kjøleskapet i minst en time, men gjerne over natten.
Ha klubbene i en ildfast form, og ha det i en forvarmet ovn på 220 grader(alle over er litt forskjellig, så mulig du må ha den litt lavere), eller man kan ha det i airfryer på 200 grader. Steik i rundt 25-30 minutter. Strø på sesamfrø før servering.
Hva man ønsker til er opp til den enkelte, man kan ha ris, salat, pommes frites eller bare brød.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
Ser aldeles nydelig ut 🥰 nam nam nam👏👏👏riktig god helg Randi🌷
Tusen takk Randi Iren, det var nydelig godt🥰.