Løvbiff med Béarnaisesaus

Categories Blogg, Retter med kjøttdeig

Å lage løvbiff er det enkleste man kan lage av karbonadedeig, det er rett og slett bare deigen og krydder.

Beregn rundt 15-200 g karbonadedeig pr person (og til løvbiff bør det være karbonadedeig)

Bruk det krydderet du ønsker, jeg brukte grillkrydder.

Ta ca. 150 g karbonadedeig og legg det opp på et matpapir eller lignede, ha et matpapir over, bruk en kjevle  å kjevl det flatt og passe tynt.

Ha på en stekepanne med smør, steik til det er brunt, og snu den. Ha på krydder og da er den ferdig.

Server gjerne med Béarnaisesaus og pommes frites eller friterte søtpoteter og salat.

#løvbiff #hjemmelaget #Middsagstips #morsmiddag #middag #glutenfritt #melkefri

2 kommentarer

2 thoughts on “Løvbiff med Béarnaisesaus

    1. Ja det var en slager på 80-90 tallet. Ikke ofte jeg spiser det, men når det er hjemmelaget så smaker det ekstra godt, og er jo superenkelt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *