// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18381846)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('’);
// ]]>
1 person 4 personer
40 g smør 150 g smør
1 eggeplomme 4 eggeplommer
½ ss sitronsaft/hvitvinseddik 2 ss sitronsaft/hvitvinseddik
½ ss vann 2 ss vann
½ ts estragon 2 ts estragon (bruker en tørket estragon som har stått lenge, kan den ha mistet en del av smaken, og da kan det være at man må ha mer i)
Salt 1-2 krm salt
Pepper 1 krm pepper
Smelt smøret. Bland eggeplomme, sitronsaft/hvitvinseddik og vann i en glasskål og pisk det godt til det skummer lett. Lag et vannbad (en panne med vann i som er større enn skålen). Ha skålen opp i pannen og varm den opp, men vannet må ikke koke. Ha det smeltede smøret i dråpevis i eggeblandingen til å begynne med, rør godt. Så fortsetter en til en har brukt opp alt smøret. Sausen skal bli tykk, blir den ikke det, kan det være at man må ha litt mer varme på, men vannet må under ingen omstendighet koke. Ha i krydder og server ganske umiddelbart. Skulle sausen sprekke, har en i litt vann og visper godt mens det er varme i vannbadet.
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(18499254)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
// <![CDATA[
var uri = 'http://impno.tradedoubler.com/imp?type(img)g(19539596)a(2026019)' + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write('
// ]]>
Facebook side: https://www.facebook.com/pages/Mors-Matblogg/189642584389662
Elsker bernaise 🙂 Og kjekt at de er lavkarbovennlige. Denne så veldig god ut.
Den er lavkarbo på aller høyeste nivå 🙂 Men helt naturlig, med egg og smør og ikke mel, bedre kan det ikke bli 🙂