Løvbiff er utrolig enkelt og kjapt å lage, det tar kun få minutter fra man begynner til den er ferdig steikt.
To personer:
400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
Grillkrydder
Bruk en plastpose eller plastfolie å legg en god klatt på, ha på plast på toppen og trykk deigen utover. Har du kjevle kan du bruke den, eller du kan fylle kaldt vann i en stor brusflaske eller vinflaske, poenget er å fp deigen utover og flat. Ønsker du å få den helt rundt, kan du legge en tallerken over deigen nr den er ferdig kjevlet og skjære rundt. Ha en god og varm stekepanne og ha løvbiffen i pannen. Steik i et minutt og snu den, og det samme på andre suden, har du kjevlet tynt nok er den ferdig. Er du litt usikker, kan du la den ligge litt i pannen, men den blri fort tørr om den ligger for lenge. Ha på grillkrydder på begge sidene.
Jeg hadde til chips, bearnessaus oppskrift finner du HER, og en enkel salat med isbergsalat, tomat, mais og avocado.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#Godt #smakfullt #middag #middagstips #tips #middagsmat #Glutenfritt #Glutenfree #melkefri #matintoleranse #blogg #morsmiddag #spisoppmatendin #sunt #hjemmelaget #Mat #fra #bunnen #avhegighetsskapende #hollandaisesaus#Bearnaisesaus #Løvbiff
Så godt det ser ut! 🙂
Tusen takk Elise 🙂