Lameskavgryte

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

Lam er bare nydelig god mat, men det tar gjerne litt tid å få det ferdig, men lammeskav er ferdig på nullkomma niks og smakte nydelig. Jeg har masse forskjellige urter i hagen, så jeg putter i masse forskjellig, men jeg forstår at ikke alle har masse urter på terrassen som meg, da kan du bruke tørkete urter. Trekk fra og legg til, det er sjelden at krydder blir feil.

Til 2 personer:

250 g lammeskav

1 løk

2-3 hvitløksfedd (jeg hadde utrolig nok ikke mer hvitløk så jeg brukte hvitløkspulver)

Ca. 1/2 paprika

1 gulrot

1 bit sellerirot

1/2 glass tomatpuré

3 dl vann

1 ts sukker

1 ts paprikapulver (jeg brukte røykt paprika, siden jeg digger den smaken)

1 ts kanel

2 laurbærblad (kan sløyfes)

Oregano

Tre blad salvie (kut det ut om du ikke har det

Salt

Pepper

Rens og del grønnsakene og løken og surr det i en gryte med olje eller smør og ha i lammeskavet og la det få bli brunt. Ha på tomatpuré, vann, krydder og sukker å la det få koke godt sammen. Smak til med eventuelt mer krydder, salt og pepper.

Server med det du ønsker til her er det bare fantasien som stopper, jeg hadde rotmos med gresskar, blomkål og sellerirot. Men man kan ha kokte poteter, potetmos, ris eller pasta, veld det du liker best.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#lammeskav #lammegryte #enkelogkjapplammegryte #Godt #Middagstips #middag #Morsmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen #Glutenfritt #melkefritt #utenegg #Raskmiddag

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *