Normalt bruker jeg bare ørret, men det er en smakssak så bruke gjerne laks, uansett er det både godt og sunt.
Til 2 personer:
2-4 laks/ørret filet uten skinn og ben(jeg har rikelig med en, men mange vil nok trenge to fiskefileter)
1 1/2 dl ris
Ca. 2 ss sesamfrø
Smør eller olje til steiking
Salt
Pepper
Salaten bestod av:
Agurk
Gulrot
Avokado
Litt chili (kan sløyfes)
Har du friske urter så bruker du det
Sweet Chilisaus
Sett risen på kok etter anvisning på pakken.
Ha fisken på pannen med smør eller olje og strø på sesamfrø, salt og pepper, gjenta når du snur fisken. Fisken er steikt etter rundt 5 minutters steiking, litt avhengig av hvor store og tykke filetter man har.
Salaten renker man alt og skjærer i biter, gulroten skrelte jeg og brukte potetskrelleren til å raspe opp gulroten, så slapp jeg skitne ut raspen.
Når alt er ferdig har man på sweet chilisaus og nyter middagen 😍😋
Del gjerne innlegget med venner og familie
#ørret #fisk #laks #sweetchili #salat #middagstips #middag #morsmiddag #laksmedsesamfrø #Hjemmelaget #matfrabunnen #Glutenfritt #melkefritt #Vegetar #Enkelt #godt
Nam, nam 😍 Dette så kjempegodt ut 😍
Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen takk, og i like så ❤😊