kyllingsalat
Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Eggeretter, Kyllingretter, SalaterSalat er alltid godt, og enkelt å lage av det man har.
Til 2 personer:
Kyllingen:
1 kyllingfilet
Kyllingen delte jeg i biter og steike på pannen, når kyllingen var gylden hadde jeg på rundt 3 ss Hoisin saus, 1 ss soyasaus(glutenfri for oss som må ha det), og litt vann så det fikk koke sammen med. Et dryss salt og pepper. Jeg rørte stadig så kyllingen virkelig fikk mye deilig smak, den fikk stå rundt 7 minutter å kose seg.
Selve salaten bestod av følgende:
Asiatisk salat
Frisesalat
Reddik
Sukkererter
Tomater
Paprika
Oliven
Cashew nøtter som var saltet
hardkokte egg
Fersk koriander og litt Persille
3 hardkokte egg
Fersk koriander og Persille
Urtedressingen:
Nesten alle urtene jeg har som var gressløk, dill, koriander, basilikum og vårløk
Ca. 1/2 dl olivenolje
Ca. 1/2 dl Balsamicoeddik
Saften av 2 båter lime/eventuelt sitron
Salt
Pepper
jeg finhakket urtene og hadde de i en skål sammen med olje og eddik, og smakte til med salt og pepper og lime. Den trengte overaskende mye salt og pepper.
Jeg hadde kyllingen for seg selv, da er det lettere å bruke det som ikke blir opp seinere.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#kyllingsalat #Salat #enkelmiddag #enkellunsj #middag #lunsj #lunch #klubbmat #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag #middagstips #glutenfri #melkefri
Nammis!
Takk, ja den var faktisk helt nammis