Det er fredag og nokså fint vær her i Bergen, kan man i grunnen grille. Men orket ikke dra frem grillen, men heiv kylling klubbene i ovnen, og hvorfor ikke. Her i Bergen er vi ikke velsignet med godt grillvær så ofte, så da må man tenke alternativt. Det ble nydelig med egendyrket salat og nepe, det er rein og skjær lykke!
Beregn rundt 7-10 kyllingklubber pr person.
Ca. 1 ss Olje
barbequesaus så det dekker godt kyllingklubbene
Ha til det du ønsker og liker til grillmat. Jeg hadde salat, nepe, avokado, granateple og tomat.
Enklere kan det vel ikke gjøres.
Kyllingklubbene hadde jeg i en ildfast form med rundt 1 ss olje
Satte det i ovnen på 200 grader, og der stod det i rundt 15 minutter, da tok jeg på sausen og vente det godt, så alt ble dekket. Så fikk det steke videre i rundt 15 minutter til.
Ønsker man å grille kyllingklubbene, så har man det først på grillen til det begynner å få litt farge, så pensler man det godt inn med sausen.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Åååå så deilig det så ut 🙂
💕
Vi hadde kylling i går, men jeg lagde suppe isteden 🙂
Takk for ideen:)
Supper er jo godt uansett, lett sommermat det.