Dette var snadder middag, naturlig gluten og melkefri.
Til 2 personer:
2-4 kyllingfileter (for min del var det rikelig med en)
2 fedd hvitløk
2,5 dl kokosmelk
Ca. 1 ts chilisaus
Ca. 3 ss olje
Salt
pepper
—
1 pakke boil in bag ris 8-10 minutter, eller den risen du ønsker, det var denne jeg hadde.
1 håndfull med brekkbønner
1/2 paprika
3 bunter brokkoli
1 gulrot, ikke alt for stor
2-3 vårløk om du har
1- ts curry paste
Litt pepper
Eventuelt salt om du føler for de.
Rens hvitløken og findel den eller bruk hvitløkpresse, ha de en skål med olje og chilisaus og litt pepper. Bland det godt samen og ha på filetene, skal du ha 4 kyllingfileter ville jeg brukt dobbel porsjon olje og krydder. Steik kyllingen på begge sider, til den er gjennomstekt, hvor lenge kommer ant på hvor store og tykke de er. Trykker du på filetten og den ikke er myk, da er den ferdig.
Bruker du boil in bag ris, så ta risen ut av posen, og kok den rundt 5-6 minutter(eller det som står på pakken med ris du bruker). Hell av vannet og ha i kokosmelken, curry og rensede og delte grønnsaker. Kok alt til risen og grønnsakene er ferdig kokt. Smak eventuelt til med mer krydder og salt om du synes det er for lite Smak.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER #kylling #kyllingfilet #Rismedkokosmelk #rismedcurrypastoggrønnsaker #rismedkokosmelkogcurry #Middag #middagstips #hjemmelaget #naturligglutenfri #glutenfri #naturligmelkefri #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag
Synes nesten jeg kjenner den gode smaken helt hit 😀 Takk for tips om å trykke på kyllingen for å kjenne om den er ferdig. 🙂
Bare hyggelig 😍
Hei.
Hvor mye kokosmelk?
Hei Marte, jeg slurver vist, beklager det. Nå har jeg fikset det, og tusen takk for du sa fra. Det er 2.5 dl kokosmelk.