Last Updated:

Kylling i mangochutney, curry og peanøtter

Categories Alle oppskrifter, Kyllingretter, Minus melkeprodukter

Den her satt i sikringsboksen gitt, men jeg elsker det.

 

 

Til 2 personer:

2 kyllingfileter eller overlår som jeg bruker (det er både billigere og bedre er min mening)

smør eller olje til steking

2 dl kokosmelk, liker du ikke kokosmelk kan du bruke plantebasert fløte eller vanlig fløte

1/2 dl eplejuice eller noe litt syrlig jeg brukte litt eplemos HER

1/2 chili (her tar man i så mye eller lite man liker og er vant med)

4 ss mangochutney

2 ts curry paste

Mynteblad om du har, det skaper litt motvekt til det sterke, og passer veldig godt til.

1 vårløk

Salt

Peanøtter etter ønske, men 1 ss per person er topp. Tåler man ikke peanøtter kuter man det ut.

Serveres med kokt ris.

Skjær opp kyllingen og rens og del chilien ha de i en gryte med smør/olje og surr det godt. Ha på kokosmelk/fløte,

mangochutney, curry paste og eplejuice og la alt få koke sammen. På slutten av koketiden har man i opp skjært vårløk . Hakk peanøttene lett, og ha de og myntebladene i gryten, ha i litt salt om du ønsker det.

 

 

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Kyllingoverlår #kyllinglårfilet #kyllingfilet #Sterkmiddag #smaksrik #mangochutni #currypaste #Melkefri #glutenfri  #Matfrabunnen #hjemmelaget #Morsmiddag #middag #kjappmiddag #enkel #sunn #ris #kyllinggryte

2 kommentarer

2 thoughts on “Kylling i mangochutney, curry og peanøtter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *