Kotelettgryte i oven

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

 

I går Kjørte snille Bjørg meg på en gaidet tur rundt Andøya, og det var rett og slett bare helt fantastisk. Vi var borte hele dagen, og da vi kom hjem, lagde Bjørg middag fra en gammel oppskrift hun har på noen aldeles nydelige koteletter i ovnen. Jeg har spist det mange ganger før så det gledet jeg meg skikkelig til, og jeg ble ikke skuffet. Det er bar så utrolig deilig mat.

Til 2 personer:

4 nakkekoteletter

Rikelig Natvig krydderblanding

Ca. 4 normalt store champignoner

2 epler

Bland:

2 1/2 dl matfløte

2 ss Tomatpuré

Steikeskyet fra kotelettene

Ha svinekotelettene i en ildfast form med krydderet på i ovnen på 180 grader i rundt 45 minutter. Så tømmer man av steikeskyen og har den i en panne, så blander i tomatpuré og fløte og rører godt sammen og gir det er oppkok. Del epler og sopp i skiver og ha det på kotelettene, og hell sausen over, sett formen i ovnen igjen og steik i rundt 10-15 minutter.

Server gjerne med kokte poteter, gulrot, paprika og brokkoli.

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER.

#Koteletter #iovnen #koteletteriiovnen  #Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag

 

8 kommentarer

8 thoughts on “Kotelettgryte i oven

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *