VELKOMMEN TIL MORSMIDDAGS VERDEN! Alle mine oppskrifter består av mat som er laget fra bunnen av. Her finner du matoppskrifter som inkluderer de aller fleste, og som også er tilpasset de med ulike matallergier. Du finner også oppskrifter på vegansk og vegetarmat. Jeg er utdannet innen ernæring, så gode ernæringsråd får du også. Jeg er glad i å gå turer i skog og mark, og du kan «slå følge» med meg på disse turene. Siden en av mine store lidenskaper er hage -og blomsterstell så skriver jeg også om det når det passer. Det kommer et og annet reisereisebrev i ny og ne, og diverse tips og kreative ideer om alt mulig rart. Morsomme historier fra mitt liv som ikke er helt A4 får du nok også iblant. Jeg har dysleksi så innleggene blir nok krydret med skrivefeil. Takk for at nettopp DU stakk innom. Jeg både ser og hører gjerne fra DEG igjen!
Kirsten Rolandsen sendte meg en melding på fb. for hun har laget syltet rødløk etter min oppskrift, det er jo kjempekjekt. Har du lyst å sende meg en melding på fb, med bilde og erfaring så er du hjertelig velkommen. Du kan få være anonym eller ha navnet og gjerne bilde av deg også om du vil det.
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen Kirsten, det setter jeg stor pris på.
Jeg har alltid hatt lyst til å lage syltet rødløk selv. Husker enda første gangen jeg fikk den servert på restaurant og syntes den smakte knallgodt. Tenkte det tryggeste var å følge din oppskrift. Kjøpte inn råvarene i går, og tenkte det måtte bli en koselig lørdags syssel. Og det ble det. Jeg steriliserte glasset tidligere i dag så det var klart. Oppskriften var lett å følge og det tok ikke lang tid før herlig syltete rødløk var fylt på glasset. Glasset var litt for lite så jeg fylte på et lite plastbeger så det skal jeg spise først
Takk for oppskrift, dette skal jeg prøve å lage en dag..:-)
Fin dag videre!
Tusen takk, bare hyggelig