Kari sin nydelige kylling suppe med kajennepepper og Chorizo
Categories Alle oppskrifter, Kyllingretter, SupperGode naboer og venner er mer en gull verd, uten de vet jeg jammen ikke hva jeg skulle gjort. Kari nabo inviterte meg på middag, og jeg fikk denne UTROLIG gode suppen,
jeg spiste tre porsjoner, og det er sjeldent jeg gjør. Man må gjerne ha brød til, vi spiste den som den var, og jeg savnet ikke brød, det er mye mat i den.
Kyllingsuppe Porsjoner til 4 personer:
4 kyllingfileter i strimler
3 ts kajennepepper
2 båt finhakket hvitløk
2 grovhakket rød paprika
300 g poteter
Ca. 12 skiver Chorizopølse
2 bokser hakkede hermetiske
2 ts sukker
2 ss olje
6 dl hønsebuljong eller vann og buljongterninger
Salt
Pepper
Rens og del hvitløk, paprika og Chorizo i en panne med olje eller smør. Skrd. ell potetene og del de i terninger å tilsett de sammen med knuste tomatene, poteter. sukker og buljong/hønsekraft/kyllingkraft, la det hele koke i rundt 10 minutter. Del kyllingfiletene i biter å ha de i gryten og la de få koke med, og ha i kajennepepper, salt og pepper.
Kari sier PS: Hvis du skal ha dobbel porsjon blir 12 dl for mye. Jeg reduserer det til ca. 10 -11 dl. Vær obs ved kajennepepper. Ta en ts om gangen , smak før du tar nr 2 og event 3.
Del gjerne innlegget med venner og familie.
#kyllingsuppe #Hjemmelaget #matfrabunnen #Glutenfri #melkefri #Morsmiddag #middagstips
Nam, nam 😍😍😍 Dette så kjempegodt ut 😊
Ønsker deg en kjempefin torsdag ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Takk takk, og fin torsdagskveld til deg 😍