Last Updated:

Hjortegryte i tomatsaus med røykt paprika

Categories Alle oppskrifter, Hjort

Hjort kan brukes som alt annet kjøtt, utenom at de er så uendelig mye bedre enn andre kjøttsorter.

Til 2 personer:

200-300 g hjortekjøtt eller annet viltkjøtt

1stor løk

Ca. 50 g bacon

Smør til steiking

1 boks knuste tomater

4 dl vann/har du kraft så bruker du selvfølgelig det

2 terninger buljong

3 gulrøtter

1 stykke squash

Røykt paprikapulver

Pepper

(maizena til jevning om du ønsker gryten tykkere)

Rens og del løken, og ha den i en gryte med smør, surr til den er blank. Del kjøtt og bacon og brun dette sammen med løken. Ha i de knuste tomatene, vann, krydder og buljong og la det koke. Skrell gulrøttene og del de i biter og la de få koke med, squash deles også, men has i helt på slutten av koketiden. Smak til med eventuelt mer krydder. Gryten ble litt tynn så jeg burde hatt i litt jevning. Ønsker du å ha i jevning for å få den tykkere så bruker du 1 ss maizena i litt kaldt vann, som røres ut. Ha i gryten og kok opp under omrøring.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere oppskrifter med hjortekjøtt finner du under kategorien Hjort, det finner du helt øverst på bloggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del gjerne med venner og kjente.  

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#hjort #viltkjøtt #hjortekjøtt #Hjortegryte #Morsmiddag #middagstips #Hjemmelaget #matfrabunnen #Glutenfritt #melkefritt #Helgemat #Søndagsmiddag

2 kommentarer

2 thoughts on “Hjortegryte i tomatsaus med røykt paprika

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *