Hjort kan brukes som alt annet kjøtt, utenom at de er så uendelig mye bedre enn andre kjøttsorter.
Til 2 personer:
200-300 g hjortekjøtt eller annet viltkjøtt
1stor løk
Ca. 50 g bacon
Smør til steiking
1 boks knuste tomater
4 dl vann/har du kraft så bruker du selvfølgelig det
2 terninger buljong
3 gulrøtter
1 stykke squash
Røykt paprikapulver
Pepper
(maizena til jevning om du ønsker gryten tykkere)
Rens og del løken, og ha den i en gryte med smør, surr til den er blank. Del kjøtt og bacon og brun dette sammen med løken. Ha i de knuste tomatene, vann, krydder og buljong og la det koke. Skrell gulrøttene og del de i biter og la de få koke med, squash deles også, men has i helt på slutten av koketiden. Smak til med eventuelt mer krydder. Gryten ble litt tynn så jeg burde hatt i litt jevning. Ønsker du å ha i jevning for å få den tykkere så bruker du 1 ss maizena i litt kaldt vann, som røres ut. Ha i gryten og kok opp under omrøring.
Flere oppskrifter med hjortekjøtt finner du under kategorien Hjort, det finner du helt øverst på bloggen
Del gjerne med venner og kjente.
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram er randistole
#hjort #viltkjøtt #hjortekjøtt #Hjortegryte #Morsmiddag #middagstips #Hjemmelaget #matfrabunnen #Glutenfritt #melkefritt #Helgemat #Søndagsmiddag
Ser aldeles nydelig ut👏👏
Du er bare fantastisk👏👏👏
Tusen takk snille deg 💕