Gryte med tex mex oksekjøtt

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

I vår en gang kjøpte jeg en pakke med tex mex oksekjøtt i biter, og den har blitt i fryseren siden. Jeg hadde egentlig lyst på fårefrikassé , men jeg hadde ikke noe fårekjøtt. Det stod i grunnen at det skulle serveres med tortillalefse, men det hadde jeg jo i går. Så da gikk jeg for en gryte med ris til. Det smakte skikkelig taco av kjøttet.

Til 2-3 personer

1 hvitløk

1 pakke tex mex oksekjøtt i biter 300 g

1 gulrot

5-6 biter brokkoli

1/2 boks knuste tomater

Ca. 1/2 dl rødvin (kan sløyfes)

Vårløk om man vil ha det i

Salt

Pepper

Kokt ris, eller om du heller vil ha torillalefse så har du det til.

Vil du ha ris til, så sett den på kok.

Rens og findel hvitløken og surr den i en panne, ha så i kjøttet, og la det får steike i rundt 5-6 minutter.

Rens og del gulrot og brokkoli og ha det i, og hell over knuste tomater og rødvin. La alt få koke sammen en stund og smak til med salt og pepper.

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#tortilla #morsmiddag #helgemat #Middag #middagstips #Godt #sunt #enkelt #fredagsmiddag #fredag# #helg #kos #glutenfritt #melkefritt #Allergi #matfrabunnen #hjemmelaget #texmexstorfekjøtt

6 kommentarer

6 thoughts on “Gryte med tex mex oksekjøtt

  1. Dette ser skikkelig godt ut. Jeg har lagt merke til at det går an å kjøpe hvitløkstatning og løkerstatning på nett. Erfaring med det?

      1. Tenkte den tanken, at de kanskje inneholder tilsetningsstoffer. Det var samboeren min som viste meg, og jeg husker ikke nå hvilken nettbutikk han fant de i. Fant en type på nett nå, og den inneholder maltodekstrin. Det er vondtimagenstoff for meg. Legger tanken på hylla! 🤗

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *