Skav kjøtt er ofte mye billigere en annet kjøtt, og det er veldig kjapt å steike ferdig, spesielt om man har tint det først.
Det ble smakfullt og god lørdagsmat.
Til 2 personer
Ca. 200 g reisnskav, man må gjerne bruke mer om man ønsker det
1 liten løk
1/2 paprika
1/2 pakke sopp
Ca. 2 dl vann
1 terning buljong om man ikke har kraft, det er selvfølgelig aller best. Har man kraft bytter man ut vannet og buljongen med den.
1 ss tyttebærsyltetøy eller tyttebær som jeg brukte
1/2 beger creme fraiche eller rømme eventuelt laktosefri
4-5 einerbær som man knuser
1 ts koriander
Pepper
Salt
Synes du at gryten blir for tynn, så kan du ha i litt maizena utblandet i vann
Slik gikk jeg frem:
Rens og del løk, paprika og sopp og steik det i pannen. Skru opp temperaturen og ha i litt og lit av kjøttet så det blir steikt og ikke kokt. Ha i knuste einebær og krydder, vann, creme fraiche/rømme, buljong og tyttebær/tyttebærsyltetøy, og la alt få koke to tre minutter. Smak til med eventuelt mer salt og krydder.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#reinsdyrskav #finnebiff #Finneskav #Skavavrein #reinskav #Viltgryte #Reinskavgryte #enkelt #Morsmiddag #Matfrabunnen #hjemmelaget #Glutenfritt #laktosefritt
Nam, nam

Dette så kjempegodt ut 
Ønsker deg en superfin lørdagskveld

Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen
takk
Yammy!

Dette ser veldig godt ut. Er dette en rett som er best å lage dagen før? Eller best som nylaget?