Skav kjøtt er ofte mye billigere en annet kjøtt, og det er veldig kjapt å steike ferdig, spesielt om man har tint det først.
Det ble smakfullt og god lørdagsmat.
Til 2 personer
Ca. 200 g reisnskav, man må gjerne bruke mer om man ønsker det
1 liten løk
1/2 paprika
1/2 pakke sopp
Ca. 2 dl vann
1 terning buljong om man ikke har kraft, det er selvfølgelig aller best. Har man kraft bytter man ut vannet og buljongen med den.
1 ss tyttebærsyltetøy eller tyttebær som jeg brukte
1/2 beger creme fraiche eller rømme eventuelt laktosefri
4-5 einerbær som man knuser
1 ts koriander
Pepper
Salt
Synes du at gryten blir for tynn, så kan du ha i litt maizena utblandet i vann
Slik gikk jeg frem:
Rens og del løk, paprika og sopp og steik det i pannen. Skru opp temperaturen og ha i litt og lit av kjøttet så det blir steikt og ikke kokt. Ha i knuste einebær og krydder, vann, creme fraiche/rømme, buljong og tyttebær/tyttebærsyltetøy, og la alt få koke to tre minutter. Smak til med eventuelt mer salt og krydder.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#reinsdyrskav #finnebiff #Finneskav #Skavavrein #reinskav #Viltgryte #Reinskavgryte #enkelt #Morsmiddag #Matfrabunnen #hjemmelaget #Glutenfritt #laktosefritt
Nam, nam 🥰🥰🥰 Dette så kjempegodt ut 😊
Ønsker deg en superfin lørdagskveld ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen 💕 takk
Yammy! 😛 😀
💕