Gratinerte koteletter i ovnen med fløte og chilisaus

Categories Alle oppskrifter, I ovnen, Kjøttretter

Kari min gode nabo ba meg på middag, det ble gratinerte kamskjell og koteletter i ovn med chilisaus. Å du hendelse så godt, jeg spiste lenge og masse, så fikk jeg med resten hjem, å det spiste jeg seinere he he.

Jeg legger ut kamskjellene litt seinere.

Til 2 personer
Koteletter3- 5 (er de små må man gjerne ha 5 stk, er de store holder det gjerne med 3)
1 korg Champion
ca. 1/2 pakke Spinat
1 Gul løk
1 beger Kremfløte/laktosefri/plantebasert alt etter ønske
Hvitløkspulver etter ønske eller du kan bruke hvitløksfedd
1 flaske Chili
Raspet ost etter ønske
Bruk en ildfast form og legg i spinaten- Rens og del løk og  soppen, og surr det blankt på pannen. Steik kotelettene litt så de får litt farge, tar man av beina og deler kotelettene i store biter, og ha de i formen. Pisk et beger med fløte, vend inn chilisausen og hvitløk, og ha det over kotelettene, og ha på raspet ost etter ønske.
Steik den på 200 grader i 20 minutter.
Server gjerne med ris.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#svinekjøtt #svin #svinekoteletter #koteletter #i #ovnen #Chili #matfrabunnen #hjemmelaget #middag #laktosefri #glutenfri #middagstips #morsmiddag #blogg #matblogg

Selskapsmat #søndagsmiddag

4 kommentarer

4 thoughts on “Gratinerte koteletter i ovnen med fløte og chilisaus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *