Det er godt å variere på hva man spiser, og Amerikanske pannekaker med bær og lønnesirup er bare bare herlig. Jeg har laget de både gluten og melkefrie, men det er ikke noe i veien for å bruke de melet og melken du tåler .
2 store egg
2 dl plantebasert melk eller melk om du tåler de t(jeg brukte usukret soyamelk, og det funket veldig bra)
150 g glutenfritt mel (jeg brukte Toro sitt lyse mel), tåler du hvetemel kan du bruke det.
1-2 ss sukker
1 klype salt
1 ts vaniljesukker eller aller helst ekte vanilje
1 1/2 ts natron
20 g smør og spar litt til stekingen
Ha eggene i en skål og tilsett melk og smeltet smør og mel vekselvis, og rør godt med en visp mellom hver gang man har i mel og melk. Tilsett så salt, vaniljesukker/vanilje og natron, og bland det godt i deigen. La deigen få svelle i 5-10 minutter før man begynner å steike pannekakene. Ikke ha alt for sterk varme, da får ikke kakene tid å svelle på pannen og de blir brent. Når pannekakene bobler, og de begynner å stivne så snur man de. Når de er gylden brune på begge sider er de ferdig. Server med det du ønsker å ha til, men lønnesirup passer perfekt til.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Amerikanskepannekaker #utenmelk #utengluten ##lønnesirup #Morsmiddag #frokost #lunsj #Kosemat #Pannekaker #Middagstips #Matfrabunnen #hjemmelaget
Ser fristende ut. Tenk å lage det en dag:)
Det er bare så deilig, da må du kose deg