Da vi hadde bolenes var det så mye kjøttdeig igjen at vi lagde like godt to hamburgere samtidig. Det er jo lettvint å bare varme middagen, og ha en enkel dressing til, utrolig nok så fant vi også glutenfrie hamburgerbrød, og Laila ofret seg og spiste det også. Hun ville ha ost på, noe jeg ikke ville, men det er jo ikke noe problem.
Godt krydrede hamburgere.
250 g kjøttdeig/karbonadedeig
1 egg
1 liten løk
3 hvitløksfedd
1 knivspiss pepper
1/2 ts tørket eller fersk chili etter ønske
1 ts spisskum
1 ts paprikapulver
Salt
Rens og findel løk og hvitløk og ha det i en skål. Ha så i deigen og ha i krydder, salt og egg, og bland godt sammen. Det kan være lurt å steike en liten prøvekake for å se om den er passe krydret for deg/dere. Form to store hamburgere og steik til det er gjenomsteikt.
Dressing:
1 dl majones
2 hvitløksfedd
1 ts paprikapulver
Salt
Pepper
Rens og findel hvitløken og ha majones og krydder i, bland godt og smak.
Vi hadde hamburgerbrød (glutenfritt) til, salat og tomat, og Laila hadde ost på sin hamburger. Vi hadde litt chips, og det passer jo veldig godt til.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
Se der, ja! Enkelt og godt!
Det er ikke ofte jeg har burger, men knallgodt når man først har det.
Vi blander noen ganger inn hjemmelaget tacokrydder i burgerkjøttet. Nam!
Det blir garantert snadder, for det er jo veldig gode krydder, så tusen takk for tips.
Hyggelig om du vil lage din egen variant av den. Vi kaller den taichi-burger, siden samboeren min begynte å lage den fast når jeg kom hjem fra tai chi-treninger.
Her er oppskrift på tacokrydder, om du vil bruke: https://kariengesvik.blogg.no/godt-hjemmelaget-tacokrydder.html
Tusen takk snille deg.