Det er lørdag og man legger gjerne litt mer i middagen en ellers i uken. Fylt kylling er bare nydelig, og jeg bruker overlår uten bein av kylling, for det første er det mye billigere en filet, og det er mye saftigere. Men ønsker man å bruke kyllingfilet så gjør man det.
Per person:
2 overlår av kylling, eller 1 filet
Krydder bruk det du liker, men jeg bruke oregano, paprikapulver, hvitløk, salt og pepper
2-3 tynne skiver med mozerella ost
Fersk eller tørket basilikum
Olivenolje
Parmesan, kan sløyfesLegg kjøttet på en skjærefjøl med matpapir og bank de forsiktig flat med en kjevle eller en litt tung sleiv eller lignende. Ha på krydder og salt, ost og basilikum, rull de sammen og fest de sammen med en tannpirker eller grillpinne. Sett de i forvarmet ovn ca. 220 grader og steik de i rundt 25 minutter. ta formen ut av ovnen og ha på olivenolje og finhakket(eller eventuelt tørket) basilikum og parmesanost, og sett den inn i ovnen igjen i rundt 5- 10 minutter.
Caprese salat er fargene i det Italienske flagget, og er veldig smakfull og enkel salat å lage.
Man har oppskjært Mozzerella, tomt, basilikum og rett før servering har man få salt, pepper og olivenolje.
Båtpoteter finne du oppskrift på HER
O
#Overlår #fyllt #kylling #filet #mozzerella #Caprese #salat #Båtpoteter #Middag #middagstips #morsmiddag #glutenfri