Etter middagen søndag var det en del ørretferdig steikt igjen, jeg lagde en god salat, men Frida venninnen til min datter kom med en flott ide om hvordan jeg kjapt kunne lage middag av restene. Den var veldig kjapp å lage, tror ikke jeg brukte mer en 5 minutter, og det ble veldig godt. Så tusen takk for den kjempegode ideen Frida
Rester av ferdig kokt eller steikt ørret eller laks uten skinn og ben.
Rester av ferdig kokt ris
Litt olje eller smør til steiking
Soyasaus (glutenfri om du som meg må ha glutenfritt)
Srirachasaus
Majones (liker du ikke majones kutter du den ut)
Lime eller noe syrlig
Avocado
Jeg hadde thaibasilikum som jeg også strødde litt over.
Bruk en panne eller steikepanne å ha risen først i et minutt eller to, så har man i ørret eller laks som er delt med en gaffel. Ha så på soyasaus, Srirachasaus og lime, og la det få litt varme i et minutt. Del en avocado, ha maten på en tallerken, og ha på majones og avocado
Del gjerne innlegget med venner og familie
#ørret #laks #fisk # Rester #restemiddag #resteravlaks #resteravørret #resteravfisk #rester #spisoppmaten #Ris #Resteravris #Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag #hvaskaljeghatilmiddag
Kutter majonesen så er det der noe for meg også
He he tenkte på deg da jeg skreiv at man kunne kutte majonesen om man ikke likte den