Fredagstaco med laks eller ørret

Categories Fiskeretter

Variasjon er viktig, og jeg synes det er artig å forsøke nye retter. Dette er den beste tacoen jeg vet om. God helg til dere!

Beregne 1-2  fileter med ørret/laks pr. person som skal ha Taco.

Rens fisken og skjær den i biter som er passe stor til å ha i taco, fres de på pannen sammen med hvitløk og Tacokrydder. De er steikt på 3-5 minutter, utrolig mye lettere en med kjøttdeig (som jeg hater å steike).

Ca. 1. 5 dl vann sammen med krydder.

Lag ditt eget Taco krydder blanding, mye billigere og helt uten fyllstoffer, e-stoffer og andre ulumskheter (det kan forekomme at det er hvetemel i slike ferdige blandinger som tacokrydder).

Til hadde jeg salat med :

Feldsalat

Crispisalat

Cherry tomater

Oliven

Hjemmelaget guacamole

Parmesan (er laktosefri)

Rømme om du ønsker det, et alternativ er naturell kokosyoghurt, man kan lage selv, om man ikke vil kjøpe (velg laktosefri om du trenger det)

Jeg brukte de aller minste tacoskjellene, for de er mye mer håndterlig etter min smak. Men bruk gjerne lefser (husk å bruke glutenfrie om du trenger det) eller det man liker. Bruker man taco/wraps lefser kan man for eksempel dele de opp i små stykker å ha som tapas eller annen fingermat. Eller hva med matpakke?

#Taco #ørret #fisk #fredagstaco #middag #middagstips #laks #hjemmelaget #tacokrydd er #oppskrifter #oppskrift #morsmiddag #glutenfri #glutenfritt #laktosefri #blogg #bloggtopp ##matblogg #mat #tips #mat #fra #bunnen #hjemmelaget

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *