Last Updated:

Lammekoteletter med sopp og fløte

Categories Kjøttretter

Nå er lammesesongen her og det er et av de tingene jeg elsker med høsten. Det bugner med all mulig slags deilige godsaker, så nå er det bare å fråtse i lam, eller fylle opp fryseren.

4 personer:

8 stk lammekoteletter

250 g frisk sopp, kan bruke både mer eller mindre, og den soppen du ønsker. Jeg brukte sjampinjong

smør til steking

2 eller mer fedd hvitløk

raspet Persillerot

1 pakke vårløk

1 brokkoli

Squash, kan sløyfes

2 ss rosmarinblader , finhakket

salt

pepper

1 beger fløte/laktosefri eller som meg så brukte jeg soyafløte

Ha smør på pannen og steik kotelettene på begge sider, ha på rosmarin, salt og pepper snus med jevne mellomrom. Rens og del løk, hvitløk og sopp å la det steike sammen med kotelettene. Rasp eller finkutt persilleroten og del brokkolien og squash å ha det i pannen også. Når alt har fått litt varmebehandling har man på fløten og lar de få småkoke i rundt 5 minutter. Smak om du ønsker mer krydder. Server gjerne med god poteter eller det du ønsker til.

 

#Lam #lammekoteletter #Høst #sopp #Høstmat #glutenfri #glutenfritt #laktosefri  #Godt #enkelt #kjapt #middag #middagstips  #Sunt #oppskrift  #morsmiddag #blogg  #matblogg #mat #fra #bunn #bunnen  #hjemmelaget #uten #gluten #Laktosefritt

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *