Fjellørret er bare SÅ fantastisk god mat, dette er middag verdig en konge! Jeg har hatt den en stund i fryseren, så nå var det på tide å ta den før den blir dårlig, for fisk med fett kan lett bli harsk.
Til 2-3 personer beregnes 2 hele ørreter
Den hele ørreten hadde jeg i ildfast form med smør, salt og pepper og dill. Den stod på 200 grader i rundt 30 minutter, den største måtte ha litt lenger tid i ovnen.
Har man ikke steikeovn kan man også steike den på panne, da må pannen og smøret bli god og varm, før man har fisken i pannen. Snu fisken når den har fått steikeskorpe, og skru ned platen og la den få stå på svak varme til den er ferdig. Det kan være nødvendig å snu den noen ganger.
Til hadde jeg rømme(laktosefri, det finnes også veganrømme til det som ikke kan spise vanlig rømme), gulrot, brokkoli og poteter.
Del gjerne innlegget med venner og familie
#glutenfritt #laktosefri #fjellørret #middagstips #middag #enkelt #godt #sunt #morsmiddag #matfrabunnen #hjemmelaget
Jeg elsker fisken og denne middagen ville sikkert falle i smak hos oss:)
En god dag til deg:)
Det er jo en fantastisk råvare, så dette vil jeg tro det aller fleste ville likt ☺