Fjellørret

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

Fjellørret er bare SÅ fantastisk god mat, dette er middag verdig en konge! Jeg har hatt den en stund i fryseren, så nå var det på tide å ta den før den blir dårlig, for fisk med fett kan lett bli harsk.

Til 2-3 personer beregnes 2 hele ørreter

Den hele ørreten hadde jeg i ildfast form med smør, salt og pepper og dill. Den stod på 200 grader i rundt 30 minutter, den største måtte ha litt lenger tid i ovnen.

Har man ikke steikeovn kan man også steike den på panne, da må pannen og smøret bli god og varm, før man har fisken i pannen. Snu fisken når den  har fått steikeskorpe, og skru ned platen og la den få stå på svak varme til den er ferdig. Det kan være nødvendig å snu den noen ganger.

Til hadde jeg rømme(laktosefri, det finnes også veganrømme til det som ikke kan spise vanlig rømme), gulrot, brokkoli og poteter.

 

 

Del gjerne innlegget med venner og familie😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#glutenfritt #laktosefri #fjellørret #middagstips #middag #enkelt #godt #sunt #morsmiddag  #matfrabunnen #hjemmelaget

2 kommentarer

2 thoughts on “Fjellørret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *