Fjellørret med rømmesaus, agurksalat og steikte potet

Categories Alle oppskrifter, Fiskeretter

William og jeg var på tur, men siden det auste ned,  ble det ikke noe ekspedisjon i dag, men jeg tok tok meg en tur på Meny. Der hadde de fjellørret, noe jeg ikke har spist på evig lenge, så den klarte jeg ikke å gå fra.  De ble festmat på borde på få minutter 😍😋

Det var rund fisk så jeg fileterte den og tok ut beina før jeg steikte den, siden jeg ikke spiser en hel fisk uansett.

Agurksalaten fikk en ny vri denne gangen:

Til meg brukte jeg 6 sneier agurk

1/2 ss rosepepper

1 ss vann

1 ss eddik

Litt flytende honning.

Jeg hadde lyst å ha i litt rødløk, men det tåler jeg så dårlig og ikke hadde jeg det heller, men hadde i gressløk.

Agurken delte jeg i biter, og gressløken klippet jeg opp. Så blandet jeg eddik, vann og honning å helte over, og blandet alt sammen med rosepepper.

Fisken steikte jeg på begge sider med salt og pepper, når fisken var steikt, hadde jeg på rundt 2 ss rømme og bare rørte den ut med gressløk..

Potetene var rester fra en annen middag, så de ble steikt før fisken. Et skikkelig herremåltid på få minutter.

 

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#fjellørret #fisk #delikatesse #Glutenfri #utenegg #Hjemmelaget #matfrabunnen #tradisjonsmat #Middag #middagstips #morsmiddag #festmat

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *