Nå har jeg spist masse kjøtt så nå var jeg sugen på noe lett og godt. Jeg fikk sei av min søster og svoger som de har fisket, og litt av den brukte jeg i suppen, det lå noen reker igjen også som ikke var nok til en, skive så det er jo en super måte å bruke de opp på.
Til 2 personer:’
1 liten løk
1 fedd hvitløk
1/2 chili
Smør eller olje til å surre løk osv med.
1 gulrot
2 sneier sellerirot
2 sneiser med paprika (kan sløyfes, men jeg hadde et stykke)
2 vårløk
Gressløk om du har (her er de kommet langt allerede, så jeg bruker hele tiden)
4 dl fiskekraft eller 4 dl vann og en fiskebuljongterning (Noen typer kan inneholde gluten)
1/2 dl melk eller plantebasert melk som jeg brukte
1 liten ss maizena
Pepper
Eventuelt salt
Rens og del løk, hvitløk og chili og surr i olje eller smør ha kraften i. Rens og del de øvrige grønnsakene og ha de i pannen, bland maizena ut i melken og hell den i pannen og kok opp under omrøring. Smak til med mer salt og pepper eventuelt mer chili. Rens rekene og ha de i, og klipp over gressløk om du har. NYT!
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Fiskesuppe #fiskesuppemedrekerogsei #middag #middagstips #melkefri #glutenfri #hjemmelaget #Matfrabunnen #sjømat #middagstips #Morsmiddag
DEN så fantastisk god ut 🙂 Fikk skikkelig lyst på fiskesuppe 🙂
Tusen takk snille deg, den var nydelig 🙂
Fiskesuppe er virkelig godt❤
Det er så legg og nydelig mat, bare elsker det 🙂
Fargerikt og lekkert! Ser for meg denne som en festmiddag en kveld man har besøk fra langveisfarende 😀
Oj, det var nå veldig hyggelig av deg, tusen takk. Det er i grunnen enkel, men nydelig god mat.