Fiskekarbonade med coleslawsalat

Categories Fiskeretter

Fiskekarbonader med 86 % fisk er en fin måte å få i seg fisk på, og mange barn vil gjerne foretrekke fisk i denne varianten. Hamburgerbrød er gjerne hvitt mel som ikke er så sunt, så hvorfor ikke bare riste en skive å ha som brød til? For min del er det mer en nok med en skive, men kjøp gjerne hamburgerbrød om du ønsker det, det finnes glutenfrie også i det fleste dagligvarebutikkene.

Fiskekarbonaden gjennom varmes på steikepannen, airfryer eller i ovnen alt etter hva som passer deg best.

Coleslaw salat

1 gulrot

1 bit hodekål

Ca. 1/2 pakke majones, ønsker du å lage majones selv, da finner du oppskrift HER

1 ss eplesidereddik eller annen eddik

1/2 ss sennep

Eventuelt en klype sukker, men det er ikke nødvendig

Salt

Pepper

Rens og rasp gulrot og kål, ha i majones, sennep, eddik og eddik og bland godt sammen. Smak til med salt og pepper, og om du synes den er for syrlig har du i litt sukker.

Salaten tåler å stå tildekket i kjøleskapet rundt 1 uke.

Coleslaw, du finne også oppskrift på ferdig med oppkuttet grønnsaker HER

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#pålegg #Salat #middagssalat #Hjemmelaget #matfrabunnen #Coleslawsalat #morsmiddag #enkelmiddag #middagstips #fiskeburger

2 kommentarer

2 thoughts on “Fiskekarbonade med coleslawsalat

  1. den så god ut. jeg foretrekker fiskeburger fremfor hamburger. denne oppskriften skal jeg prøve 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *