Fiskekarbonader med 86 % fisk er en fin måte å få i seg fisk på, og mange barn vil gjerne foretrekke fisk i denne varianten. Hamburgerbrød er gjerne hvitt mel som ikke er så sunt, så hvorfor ikke bare riste en skive å ha som brød til? For min del er det mer en nok med en skive, men kjøp gjerne hamburgerbrød om du ønsker det, det finnes glutenfrie også i det fleste dagligvarebutikkene.
Fiskekarbonaden gjennom varmes på steikepannen, airfryer eller i ovnen alt etter hva som passer deg best.
Coleslaw salat
1 gulrot
1 bit hodekål
Ca. 1/2 pakke majones, ønsker du å lage majones selv, da finner du oppskrift HER
1 ss eplesidereddik eller annen eddik
1/2 ss sennep
Eventuelt en klype sukker, men det er ikke nødvendig
Salt
Pepper
Rens og rasp gulrot og kål, ha i majones, sennep, eddik og eddik og bland godt sammen. Smak til med salt og pepper, og om du synes den er for syrlig har du i litt sukker.
Salaten tåler å stå tildekket i kjøleskapet rundt 1 uke.
Coleslaw, du finne også oppskrift på ferdig med oppkuttet grønnsaker HER
Del gjerne med venner og kjente.
#pålegg #Salat #middagssalat #Hjemmelaget #matfrabunnen #Coleslawsalat #morsmiddag #enkelmiddag #middagstips #fiskeburger
den så god ut. jeg foretrekker fiskeburger fremfor hamburger. denne oppskriften skal jeg prøve 😀
Det var kjekt, masse lykke til 😀, og jeg hører gjerne hva du synes.