Last Updated:

Enkel og god lammeskavsgryte med risps

Categories Alle oppskrifter, Kjøttretter

Jeg elsker mat som er hjemmelaget, er kjapp å lage og som er nydelig på smak, og alt dette kan jeg skryte på meg at denne gryten er.

Til 2 personer:

1 pakke lameskav

1 løk

1/2 pakke med sopp etter eget ønske

smør til steiking

2 dl vann

1 beger fløte, laktosefri eller plantebasert som jeg brukte

1 buljongterning (sjekk så den ikke inneholder gluten om du som meg må unngå dette)

2-3 dl rensede rips (jeg hadde i fryseren)

ca. 6-8 einebær

Salt

Pepper

Ønsker du den litt tykkere kan du ha i litt maizena, det gjorde ikke jeg.

Rens og del løken og surr den i pannen til den er blank, ha så i lammeskaven og la den være helt tint og brunet. Rens og del soppen å ha den i sammen med det andre, og la også disse få en god omgang i pannen. Hell så på vann og fløte, knus einebærene i en morter eller knus de med en kniv å ha de i gryten, sammen med buljong, rips og pepper. La det få koke i rundt 5 minutter. Smak så til om du trenger mer krydder eller salt.

Oppskrift på rotmos finner du HER

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#matfrabunnen  #Smakfull #middag #middagstips #morsmiddag #glutenfri #melkefri #enkellammegryte #hjemmelaget #middagihelhelgen #helgemiddag #helgekos#Politikerehvorerdere #Politikerforakt #sykestrømpriser #sparstrøm #Lagkjappmiddag #lammeskav

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *