4 personer
4 kyllingfileter eller annen kylling
1 stor løk
1 rød paprika
4 epler
Sukkererter
8 dl vann
Ca. 3 ss maizena
1-2 buljongterninger (buljong kan inneholde gluten så sjekk)
2-3 ts karri
1-2 ts salt
Ca. 1 ts pepper
Del kyllingen i biter. Rens og del alle grønnsakene og eplene i biter. Ha smør i en panne og steik kylling og løk sammen. Når kyllingen begynner å bli ferdig, har man de andre grønnsakene i gryten (venter man på gjester, så venter man med å ha dette i til gjestene er kommet, slik at eplene ikke blir most og grønnsakene overkokte). Mål opp vannet og ha i maizena og bland det sammen så det ikke blir klumper, ha det deretter over kyllingen. Ha så i buljong og karri og gi det et opp under omrøring, smak til med salt, pepper og eventuelt mer karri.
Jeg serverte retten med villris, men du bruker den risen du har og liker.
Del gjerne innlegget med venner og familie.
#kylling #kyllingrytemedkarri #enkelgryte #Hjemmelaget #matfrabunnen #Morsmiddag #middagstips #melkefri #glutenfri
Nam ! Villris hadde jeg nesten glemt..brukte det litt før..tror jeg skal kjøpe det igjen 🙂 Fin kommende uke til deg <3
Villris er jo veldig godt og sunt. Ha en fin uke og feriering på tirsdag 💖