Eggerull med tortilla, skinke og ost
Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Eggeretter, På sparebluss, Små tips i hverdagen, Tips til restemiddagDette er en ide til alle som er matlei, og gjerne ønsker å ha noe annet til lunsj eller frokost. De kan lages på forhånd, og kan spises kald eller varmes i mikro eller i ovn. Her kan man variere i det uendelige, rullene kan være vegetar, med skinke, bacon, laks/røykelaks osv. Det er kun fantasien som begrenser en, og dette er ideelt å bruke opp rester i. Jeg lagde to forskjellige varianter, den ene var med røykt kalkunskinke, og den andre med bacon og uten ost.
Til 4 ruller/to personer
4 tortillalefser
4 egg
1 ts tørket eller fersk oregano
1 ts tørket eller fersk persille
1 klype salt
Pepper
1 snei med skinkepålegg eller kalkunskinke som jeg brukte, eller bacon som vist under
Ost etter ønske
Ketchup eller annen tomatbasert saus.
Knus eggene i en skål, ha i krydder og salt å pisk godt sammen. Skjær opp det du ønsker å bruke i rullen, bruker man pålegg skinke skjærer man den opp i biter, bruker man bacon, så bør man steike det før man lager rullene, og rasp ost om man ønsker det i. Ha ketchup på lefsene så alt er klart før man begynner å steike, for da må man handle raskt.
Ha litt eggerøre i en panne med smør/olje ha på skinke/bacon og ost, og legg tortillalefsen med ketchup ned på eggeblandingen, og bruk stekespaden å trykken den fast i eggerøren. La det ligge litt, og snu det hele så tortillalefsen får farge også. Ta lefsen av og rull den sammen med egget på innsiden. Gjenta til du har laget så mange man ønsker. Lefserullene kan pakkes inn når de er kalde, eller spises varme, som vist over, men ekstra ost på.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Krydret #eggerullmedtorilla #hjemmelaget #Enkel #smakfull #glutenfri #laktosefri #matfrabunnen #matpakke #middag #lunch #lunsj #Middagstips #morsmiddag #matlei#vegetar #brukopprester #Restemat