I går hadde min gode venninne Laila og jeg en lunsj dag, det er de kjekkeste dagene man kan tenke seg. Deverdensproblemene vi ikke løser da, de blir ikke løst he he. Men på lunsj dag må man spise noe godt, og hva er vel bedre en en digg salat siden eg allerede har en del i hagen jeg kan bruke.
Selve salaten bestod av følgende:
Asiatisk salat
Frisesalat
Reddik
Sukkererter
Tomater
Paprika
Oliven
Cashew nøtter som var saltet
hardkokte egg
Fersk koriander og litt Persille
Kyllingen:
Kyllingen skjerte jeg i biter og steike på pannen, når kyllingen var gylden hadde jeg på rundt 3 ss Hoisin saus, 1 ss soyasaus(glutenfri for oss som må ha det), og litt vann så det fikk koke sammen med. Et dryss salt og pepper. Jeg rørte stadig så kyllingen virkelig fikk mye deilig smak, den fikk stå rundt 7 minutter å kose seg.
Urtedressingen:
Nesten alle urtene jeg har som var gressløk, dill, koriander, basilikum og vårløk
Ca. 1/2 dl olivenolje
Ca. 1/2 dl Balsamicoeddik
Saften av 2 båter lime/eventuelt sitron
Salt
Pepper
jeg finhakket urtene og hadde de i en skål sammen med olje og eddik, og smakte til med salt og pepper og lime. Den trengte overaskende mye salt og pepper.
Kyllingsalat er supergodt, og nå kjenner jeg det rumler i magen 😉
Rart hva synet av mat gjør med oss😍
Nydelig lunsjmat og alltid hyggelig prat.💐 Våre lunsjtreff blir som oftes 5 timers skravling. Måtte lage make til middag i dag og en kjempefornøyd mann etterpå.
He he ja det blir et langt måltid 😍. Men det er jo de beste. Kjempekjekt at du vilke ta en reprise av maten i dag og at mannen er fornøyd😍
Det så godt ut 🙂
Tusen takk 🙂
Det her så jo bare nyyyydelig ut <3
Så kjekt, tusen takk <3
Den så og hørtes utrolig god ut…nammmm
ja det var veldig godt har spist i dag også 🙂