Randi sin indrefilet av svin med soppstuing

Det er ikke så ofte jeg blir invitert på middag, men i går ble jeg det til Randi. Hun hadde laget indrefilet av svin og deilig soppstuing, å du hendelse så godt det var.  Dette kan anbefales å forsøke. Randi er en raus person og hadde rikelig av alt, så etter store mengder middag fikk jeg kake, jordbær og annen deilig frukt, så jeg rullet hjem igjen Bilderesultat for emoji hjerte. Tusen takk for nydelig god mat og det er utrolig digg å få servert så god mat.

 

Beregn ca. 150- 200 g indrefilet av svin per person

Legg hele fileten i en pose med olje og grillkrydder kvelden før, det skal være litt godt med både grillkrydder og olje. La blandingen ligge minst et par timer, men helst natten over, snu og vend gjerne på posen underveis.

Når det nærmer seg middag steiker du biffen på steikepannen så den får en gylden hinne, så pakker man den i folie, og rundt 20 minutter på rundt 200 grader. Husk at alle ovner er forskjellig, og hvor lang tid det tar å få fileten gjennomsteikt vil komme an på hvor stor den er.

men steik den heller for lite en for mye, er den litt under steikt, gir du den noen minutter på steikepannen. La den hvile i minst 10 minutter før man skjærer den opp.

 

Soppstuing:

Kviteseidsmør brukte Randi, men har du ikke det kan du selvfølgelig bruke vanlig smør

6-7 store sopp gjerne sjampinjong

2 sjalottløk

1 beger fløte (laktosefri for oss som trenger det)

salt

Pepper

Litt sukkerkulør for fargens skyld.

Skjær sopp og sjalottløk i biter og steik i smør, ha på fløten, salt og pepper og la det få stå å putre på platen til den begynner å tykne, det kan ta litt tid. Smak til om du trenger mer salt og pepper, og ha noen dråper sukkerkulør om du ønsker en mørkere farge.

Server og NYT!

 

6 kommentarer

Siste innlegg