Carbonara

Categories Alle oppskrifter, Pasta

Planlegging er viktig, MEN å være fleksibel er enda viktigere, så cabonara har vært på planen  rundt en uke, men det har blitt gøye endringer som gjorde at det ble utsatt. Vi har vært så sosial at i går var jeg utkjørt, ikke for at jeg ikke har kost meg, for det har jeg virkelig gjort, men jeg er ikke vant å være så intenst sosial. I går var det bare oss jentene, og vi tok det knusende med ro, gikk en liten tur, og så på solsengene etter det. Carbonara er veldig enkelt å lage, så den er ferdig pastaen er ferdig kokt. Så dette er i grunnen perfekt middag å lage når man er på ferie/hytten eller har dårlig tid. Her har det ikke rasp, så Laila stod med en ostehøvel å “snaiet” opp parmesanen med ostehøvel 😄, tålmodige henne. 

Til 3 personer:

Ca. 300 g pasta (vi brukte bare glutenfri, for det ble enklest)

Ca. 300 g bacon

Litt olje eller smør

Ca. 200 g parmesan ost og litt til å ta over (parmesan er regnet som laktosefri)

6 egg

Salt

Pepper

Litt vann Ca. 1/2 dl

Jeg hadde en bit squash i for å få litt å tygge på, men det kan kuttes ut.

Ferske urter om du har

Kok pastaen etter pakkens anvisning, når pastaen er kokt siler man av vannet kan det være lurt å ha i litt olje eller smør og lette litt på pastaen. Så har man  i sammen pisket egg, vann, krydder og osten.  Nå er det viktig at man ikke har for  sterk varme på platen, man kan i grunnen skru den av. Om man har basilikum eller andre urter , finhakkes denne og has i gryten sammen med pastaen. Vil man ha i squash har man det i.  Resten av den raspende parmesanosten kan man strø på maten selv, da kan alle ta så mye de ønsker.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#carbonara#venner #kosemat #Grandcanaria #puertoricko #hjemmelaget #glutenfri #enkelt #raskmiddag #Kjappmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen

6 kommentarer

6 thoughts on “Carbonara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *