I går skulle vi ha biff og rotmos, men vi glemte helt å ta kjøttet ut av fryseren, så da ble det steikte pølser i stede for. Det smakte godt, og det er jo veldig enkelt å lage.
Til 3 personer
6 poteter
1 sellerirot
100 g smør
1/2 purreløk
Salt
Pepper
Skrell og rens poteter og sellerirot og kok det mørt, hell av vannet og ha i smøret. Del og vask godt purreløken og skjær den i biter. Bruk en stauke eller stavmikser å mos forsiktig poteter og sellerirot så det ikke blir seigt. Ha i purreløken og smak til med salt og pepper. Vi var først enig om å bare ha pølsen i stappen, men fant ut at den ble bedre steikt, så derfor var den allerede delt, så det trenges selvfølgelig ikke å gjøres.
6-8 pølser alt etter størrelse (uten gluten for min del)
Del gjerne innlegget med familie og venner
Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER, Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram er randistole HER
#Grandcanaria #puertoricko #hjemmelaget #glutenfri #enkelt #raskmiddag #Kjappmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen
Det var sikkert like godt som med biff 😊
Ja det er jo to forskjellige matretter så veldig godt begge deler, blir biff i kveld 😊
Da ser vi frem til å få “servert” biffmiddag i morgen 🙂
😊