Pølse og rotmos med selleri, potet og purreløk

Categories Alle oppskrifter, Pølseretter

I går skulle vi ha biff og rotmos, men vi glemte helt å ta kjøttet ut av fryseren, så da ble det steikte pølser i stede for.  Det smakte godt, og det er jo veldig enkelt å lage.

Til 3 personer

6 poteter

1 sellerirot

100 g smør

1/2 purreløk

Salt

Pepper

Skrell og rens poteter og sellerirot og kok det mørt, hell av vannet og ha i smøret. Del og vask godt purreløken og skjær den i biter. Bruk en stauke eller stavmikser å mos forsiktig poteter og sellerirot så det ikke blir seigt. Ha i purreløken og smak til med salt og pepper. Vi var først enig om å bare ha pølsen i stappen, men fant ut at den ble bedre steikt, så derfor var den allerede delt, så det trenges selvfølgelig ikke å gjøres.

6-8 pølser alt etter størrelse (uten gluten for min del)

 

Del gjerne innlegget med familie og venner 

Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#Grandcanaria #puertoricko #hjemmelaget #glutenfri #enkelt #raskmiddag #Kjappmiddag #hjemmelaget #matfrabunnen

4 kommentarer

4 thoughts on “Pølse og rotmos med selleri, potet og purreløk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *