Bakt potet med bacon og ramsløksmør

Categories Blogg, Diverse retter, Grønnsaker

Bakt potet kan man ha i hva som helst, jeg bestemte meg for bacon og ramsløksmør

1 stor potet pr person

Pakk poteten/potetene i folie og sett ovnen på 220 grader, sett poteten/potetene nest nederst i ovnen. Steiketiden vil variere med størrelsen, men man bør beregne 1 1/2 time.

—-

Ca. 100 g bacon

Litt løk

Litt paprika

Mais

Litt squash

Salt

pepper

Men det er ingen fasit på hva man har i, så bruk det du vil.

Skrell løken og del den i biter, og steik sammen med baconet. Rens og del de andre grønnsakene og ha de i pannen, alt er ferdig på få minutter, smak til med salt og pepper.

Ramsløksmør finner du HER

Man kan gjerne ha litt salat til om man ønsker det.

Når poteten er ferdig, lager man et kryss i folien og poteten, brett til siden, og ta ut litt av poteten. Ha på baconfyllet, og ha ramsløksmør på toppen, så det smelter i poteten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

potet #ramsløk #baktpotet #Baconfyll #middag #middagstips #morsmiddag #helgemat #Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten #melk #mat #fra #bunnen #hjemmelaget

2 kommentarer

2 thoughts on “Bakt potet med bacon og ramsløksmør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *