Bakt potet med bacon og ramsløksmør

Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, I ovnen

Poteter er nydelig, og sunt etter mine begrep, greit det er mye karbohydrater, men det får ikke hjelpe. Bakte potet stod på alle resturant menyer på 80 tallet, men den går da ikke av moten!

 

1 stor potet pr person

Pakk poteten/potetene i folie(man MÅ ikke ha folie) og sett ovnen på 220 grader, sett poteten/potetene nest nederst i ovnen. Steiketiden vil variere med størrelsen, men man bør beregne 1 1/2 time.

—-

Ca. 100 g bacon

Litt løk

Litt paprika

Mais

Litt squash

Salt

pepper

Men det er ingen fasit på hva man har i, så bruk det du vil.

Skrell løken og del den i biter, og steik sammen med baconet. Rens og del de andre grønnsakene og ha de i pannen, alt er ferdig på få minutter, smak til med salt og pepper.

Ramsløksmør finner du HER

Man kan gjerne ha litt salat til om man ønsker det.

Når poteten er ferdig, lager man et kryss i folien og poteten, brett til siden, og ta ut litt av poteten. Ha på baconfyllet, og ha ramsløksmør på toppen, så det smelter i poteten.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen middagstips på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

Hjemmelaget #matfrabunnen #potet #ramsløk #baktpotet #Baconfyll #middag #middagstips #morsmiddag #helgemat #Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten

2 kommentarer

2 thoughts on “Bakt potet med bacon og ramsløksmør

  1. Mmmm… bakt potet er kjempegodt! Det skal jeg jammenimeg ha en kveld om noen helger når jeg har vinterlagra bobillivet for noen måneder….! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *