Poteter er nydelig, og sunt etter mine begrep, greit det er mye karbohydrater, men det får ikke hjelpe. Bakte potet stod på alle resturant menyer på 80 tallet, men den går da ikke av moten!
1 stor potet pr person
Pakk poteten/potetene i folie(man MÅ ikke ha folie) og sett ovnen på 220 grader, sett poteten/potetene nest nederst i ovnen. Steiketiden vil variere med størrelsen, men man bør beregne 1 1/2 time.
—-
Ca. 100 g bacon
Litt løk
Litt paprika
Mais
Litt squash
Salt
pepper
Men det er ingen fasit på hva man har i, så bruk det du vil.
Skrell løken og del den i biter, og steik sammen med baconet. Rens og del de andre grønnsakene og ha de i pannen, alt er ferdig på få minutter, smak til med salt og pepper.
Ramsløksmør finner du HER
Man kan gjerne ha litt salat til om man ønsker det.
Når poteten er ferdig, lager man et kryss i folien og poteten, brett til siden, og ta ut litt av poteten. Ha på baconfyllet, og ha ramsløksmør på toppen, så det smelter i poteten.
Del gjerne innlegget med familie og venner
Hjemmelaget #matfrabunnen #potet #ramsløk #baktpotet #Baconfyll #middag #middagstips #morsmiddag #helgemat #Glutenfritt #melkefritt #uten #gluten
Mmmm… bakt potet er kjempegodt! Det skal jeg jammenimeg ha en kveld om noen helger når jeg har vinterlagra bobillivet for noen måneder….!
Det er en god enkel middag. Nyt siste drag av bobillivet