Avkokt ørret/laks med safransaus

Categories Fiskeretter

For en tid tilbake fikk jeg safran av ei venninne som har vært ute på tur, og når hun nå kom på besøk så måtte hun få smake den gode safransausen jeg har fortalt henne om så lenge. Safransaus passer også veldig godt til kylling, om man ikke er så glad i fisk. I dag valgte jeg å koke fisken, men den kan godt steikes om man foretrekker det.

Jeg brukte frossen fløte, og derfor er sausen litt skilt, men smaken var der!

Safransaus finne du oppskrift på HER

Beregn rundt 150- 200 g laks eller ørret filet pr. person

Bruk 1/2 dl liter salt pr liter vann.

3 laurbærblad (kan sløyfes)

Kok opp vann og laurbærblad, ha i salt og rør det godt ut. Ha i fisken, og la vanne komme opp mot kokepunktet, men ikke la det koke. Fisken er ferdig mellom 5-10 minutter alt etter hvor store stykker fisk man har.

Jeg hadde hjemmedyrkede poteter, gulrot og brokkoli til.

Del gjerne innlegget med familie og venner 😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#hjemmelaget #safran #saus #naturlig #glutenfri #lakstosefri #Middag #middagstisp #godt #enkelt #Fest #oppskrift #oppskrifter #morsmiddag #mat #matblogg  #Enkelt Fra bunnen #hjemmelaget

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *