For en tid tilbake fikk jeg safran av ei venninne som har vært ute på tur, og når hun nå kom på besøk så måtte hun få smake den gode safransausen jeg har fortalt henne om så lenge. Safransaus passer også veldig godt til kylling, om man ikke er så glad i fisk. I dag valgte jeg å koke fisken, men den kan godt steikes om man foretrekker det.
Safransaus finne du oppskrift på HER
Beregn rundt 150- 200 g laks eller ørret filet pr. person
Bruk 1/2 dl liter salt pr liter vann.
3 laurbærblad (kan sløyfes)
Kok opp vann og laurbærblad, ha i salt og rør det godt ut. Ha i fisken, og la vanne komme opp mot kokepunktet, men ikke la det koke. Fisken er ferdig mellom 5-10 minutter alt etter hvor store stykker fisk man har.
Jeg hadde hjemmedyrkede poteter, gulrot og brokkoli til.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#hjemmelaget #safran #saus #naturlig #glutenfri #lakstosefri #Middag #middagstisp #godt #enkelt #Fest #oppskrift #oppskrifter #morsmiddag #mat #matblogg #Enkelt Fra bunnen #hjemmelaget