Asiatisk nudelwok med scampi

Categories Alle oppskrifter, Skalldyr

Miriam fikk velge middag igjen, og siden hun elsker scampi og nudler, så fikk hun det hun ønsket seg.

Til 2 personer:

2 fedd hvitløk

1/2 chili

Smør eller olje til wokingen

1 gulrot

1/2 paprika(glutenfri for min del)

3-4 buketter brokkoli

2 vårløk

12 scampi (man kan ta mindre eller flere alt etter ønske)

1 lite beger kokosmelk

1 ss oystersaus (glutenfri for min del)

3 ss soyasaus (glutenfri for min del)

1 ss sesamolje

Salt

Pepper

Nudler (vi brukte risnudler siden det er glutenfrie)

Vi syntes det  var litt lite chili i, så jeg hadde i litt chilisaus i tillegg.

Rens og findel hvitløk og chili og surr det i pannen. Rens det andre grønnsakene å wok det, rens og ha scampien i,  ha så i kokosmelk og sausene og sesamoljen. La det få putre sammen litt. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer chili eller sausene. Sett risnudler eller det nudlene du ønsker. Ha nudlene i wokken og bland godt sammen.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#scampi #wok #asiatiskwok #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #Nudler #Hjemmelaget #matfrabunnen

4 kommentarer

4 thoughts on “Asiatisk nudelwok med scampi

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *