Miriam fikk velge middag igjen, og siden hun elsker scampi og nudler, så fikk hun det hun ønsket seg.
Til 2 personer:
2 fedd hvitløk
1/2 chili
Smør eller olje til wokingen
1 gulrot
1/2 paprika(glutenfri for min del)
3-4 buketter brokkoli
2 vårløk
12 scampi (man kan ta mindre eller flere alt etter ønske)
1 lite beger kokosmelk
1 ss oystersaus (glutenfri for min del)
3 ss soyasaus (glutenfri for min del)
1 ss sesamolje
Salt
Pepper
Nudler (vi brukte risnudler siden det er glutenfrie)
Vi syntes det var litt lite chili i, så jeg hadde i litt chilisaus i tillegg.
Rens og findel hvitløk og chili og surr det i pannen. Rens det andre grønnsakene å wok det, rens og ha scampien i, ha så i kokosmelk og sausene og sesamoljen. La det få putre sammen litt. Smak til med salt og pepper og eventuelt mer chili eller sausene. Sett risnudler eller det nudlene du ønsker. Ha nudlene i wokken og bland godt sammen.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#scampi #wok #asiatiskwok #Middag #middagstips #glutenfritt #melkefritt #Nudler #Hjemmelaget #matfrabunnen
woket nudler også i går men en annen variant. Din variant ser nydelig ut:)
Tusen takk snille deg, jeg er sikker på at din middag var minst like god som min. 💕
Elsker wok 🙂
Jeg også, men har liksom kommet litt bort fra det av en eller annen grunn. Hm, må ta meg sammen.