Det er utrolig mye enklere å lage veganmat når det bugner av fine, friske grønnsaker. Det ble supergodt, og enkelt å lage, noe det må være når man har begrenset med utstyr, så da blir det campingmat.
Til 2 personer:
1 boks kidneybønner
1 løk
3 fedd hvitløk (du kan ta både mer og mindre) Her er et innlegge om Hvitløk- naturens antibiotikum
Ca.1/2 rød chili, det varierer veldig på styrken på de(her tar du i så mye og lite du ønsker, eller du kan bruke tørket chili om du ikke har fersk) Og her om CHILI booster forbrenningen og maten
1 gul paprika
3-4 store tomater
Ca. 1 ss spisskumen
1/2 ss koriander
Ca. 1 ts paprika
Pepper
Salt
Jeg hadde en klatt med kokosyoghurt på toppen etter den var servert, det smakte nydelig, var både Skybert og jeg enige om
Rens og del løk, chili og hvitløk å surr de med olje på pannen til de er møre. Del paprikaen og ha den i pannen. Del tomatene opp i biter og ha de på pannen, ha på krydder og salt og la den stå å putre i rundt 10 minutter, så alle smakene får satt seg, og tomatene har halvveis blitt saus. Hell laken av bønnene og ha de i sammen med resten. Smak om du ønsker mere salt eller krydder. La det stå noen minutter så bønnene blir varme. Server gjerne med kokosyoghurt om du ønsker det.
#Vegan #vegetar #Spis #bønner #Grønnsaker #frukt.no #billig #mat #Meat #free #monday #kjøttfri #mandag #sunt #Hjemmelaget #mat #fra #bunnen #Middag #middagstips #Glutenfri #Melkefri #Uten #Gluten #melk #miljøvenlig #benytt #resursenne #Uten #tilsettinstoff