I dag var det vårstemning her i Bergen og da har jeg styrt litt med plantene jeg har plantet og noen trengte å få større potter. Og jeg har at på til stått ute å malt noen blomsterkasser, det er rett og slett helt herlig. Da jeg kom inn igjen var det på tide med mat, og jeg orket ikke begyne på noe voldsomt, og da ble det pitabrød med lammeskav og en enkel rømmedressing. Dressingen er faktisk noe vi lagde da jeg jobbet på kjøkken for mange år siden.
Dressing:
1/2 beger rømme (laktosefri for oss som trenger det)
Ca. 2 ts grillkrydder (prøv deg litt frem så den ikke blir alt for sterk på smak)
1-2 fedd hvitløk
Rens og finhakk eller bruk hvitløkspresse det er egentlig best, og ha den og grillkrydderet i rømmen. Dressingen kan også brukes som dip.
Pitabrød med lammeskav:
1-2 pitabrød per person
Ca. 100 g lammeskav per person
løk
hvitløk som renses og finhakkes, og steikes på pannen med lammeskav. Ha en god og varm panne og ha litt og litt lammeskav i pannen så den ikke blir for kald og kjøttet blir kokt i stede for steikt.
Granamasala finner du oppskrift på HER,eller man bruker det krydderet man ønsker.
Salt
Pepper
Alt “skav” er godt, og spesielt med MOS til er min erfaring 😀
Enig med deg 😀