Krydderblanding Garam Masala

Garam   masala kan kjøpes ferdig på større butikker og i innvandrerbutikker, men som vanlig laget jeg det for jeg orket ikke løpe rundt for å finne det. 

Denne blandingen er en lang liste krydder, men alt får man på butikken, jeg ser at det er litt variasjon på hvilke krydder man har i.

Her er de krydderne jeg hadde på kjøkkenbenken min (som er nokså stor og omfattende del av kjøkkenbenken min he he).

2 ss spisskummen 

2 ss koriander

2 ss kardemomme

2 ss kanel¨

2 ss gurkemeie

1 ss chilipulver

1/2 ss nelik (malt)

1/2 ss muskat 

Man kan bruke hele krydder (feks kanelstang) om man har kaffekvern å kverne krydderet i. 

Bland alt godt sammen og ha det på et tett glass, husk å merke hva som er på glasset.


Jeg tar limband på lokket før jeg skriver med sprittusj, da kan jeg bare ta bort limbandet når skålen er tom.
 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg