Jeg er alt for glad i å koke eller wokke grønnsakene, og da trenger man forandring. Så da ble det denne kreasjonen i går, som jeg hadde til fisk. Det smakte meg utrolig godt, og spiste alt opp, selv om det var en STOR porsjon. Både brokkoli, gulrot og granateple er jo full av fiber og masse antioksidanter, vitaminer og mineraler som vi trenger. Jeg elsker farger og dette håper jeg gjenspeiler maten min også, for meg er det som å spise litt solskinn, med slik mat 😍😎
Dette er bare til å ha mer eller mindre i av grønnsakene, for godt blir det uansett.
Til meg brukte jeg:
2 store bunter brokkoli som jeg delte i mindre biter
1 gulrot
Restene av et granateple
1 vårløk
2 ss Rømme/laktosefri rømme/plantebasert alt etter hva som passer deg
Salt
Pepper
Rens og del brokkolien i mindre biter, ha de i en skål eller panne med lokk, og hell kokende vann over, la det får stå med lokk til resten er ferdig.
Rens og rasp gulrot, rens granateple, og findel vårløk eller purreløk. Hell vannet av brokkolien, og tørk den lett med litt papir, ha så i det andre grønnsakene, pluss rømme, smak til med salt og pepper. Salaten passer nok til det meste av kjøtt og fisk, og man kan tilsette for eksempel ferdig kylling i salaten også å ha det som et kaldt måltid. Og husk, dette er ypperlig til å ha rester i, og ha et kjapt og sunt middagsmåltid.
Del gjerne innlegget med familie og venner
#Salat #julesalat #Middag #tapas #Middagstips #småretter #forrett #Morsmiddag #Brokkolisalatmedgranatepleroggulrot #melkefritt #Glutenfritt #UtenGluten #melk #matfrabunnen #hjemmelaget #ofg #brokkolisalat #Middag #tapas #Middagstips #småretter #Morsmiddag #granateple
Nam, nam 😍Du er altså så flink og motiverende med oppskriftene dine som du deler 😊
Ønsker deg en kjempefin fredag, og ei kjempefin og god helg ❤😊
Purr, purr, og klem fra Toril og kattene
Tusen takk snille deg, nå ble jeg veldig glad ❤😊