Fiskekarbonade med coleslawen

Categories Alle oppskrifter, Blogg, Diverse retter, Fiskeretter

 

 

Fiskekarbonader med 86 % fisk er en fin måte å få i seg fisk på, og mange barn vil gjerne foretrekke fisk i denne varianten. Hamburgerbrød er gjerne hvitt mel som ikke er så sunt, så hvorfor ikke bare riste en skive å ha som brød til? For min del er det mer en nok med en skive, men ønsker man det er det bare å ha en skive på toppen også. Og for all del, som en klok kvinne sa en gang, det er bedre at barn spiser fisk med hvit brød, en at de ikke spiser fisk i det hele tatt 😉.

coleslawen, du finne også oppskrift på ferdig med oppkuttet grønnsaker HER

1 gulrot

1 bit hodekål

Ca. 1/2 pakke majones, ønsker du å lage majones selv, da finner du oppskrift HER

1 ss eplesidereddik eller annen eddik

1/2 ss sennep

Eventuelt en klype sukker, men det er ikke nødvendig

Salt

Pepper

Rens og rasp gulrot og kål, ha i majones, sennep, eddik og eddik og bland godt sammen. Smak til med salt og pepper, og om du synes den er for syrlig har du i litt sukker.

Salaten tåler å stå tildekket i kjøleskapet rundt 1 uke.

Del gjerne med venner og kjente.

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,   Link til å følge meg på facebook finner du HER Link til å følge meg på Instagram  er randistole

#pålegg #Salat #middagssalat #Hjemmelaget #matfrabunnen #Coleslawsalat #morsmiddag #enkelmiddag #middagstips

 

3 kommentarer

3 thoughts on “Fiskekarbonade med coleslawen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *