Kjapt og godt, pitabrød med røykelaks
Categories Alle oppskrifter, Diverse retter, Eggeretter, FiskeretterStrømmen er spinndyr og da gjelder det å være kreativ med middagslagingen. Og ikke nok med det, alt er jo skutt i være så man må tenke kreativt og økonomisk når man har en stram økonomi.
Jeg kjøpte røykelaks og pitabrød på halv pris på grunn av datoen. Pitabrødene holder seg lenge, men røykelaksen skar jeg opp og frøs i porsjoner. Jeg koker flere egg om gangen så jeg ikke bruker strøm på et og et egg, så da hadde jeg det også i kjøleskapet. Dressingen jeg lagde i går til Salat med sopp, kikerter og villbringebær var nydelig sammen med laken.
Pitabrød (glutenfri for min del)
Røykt ørret
1 kokt egg
1/2 avocado
Lollorosso hjemmedyrket
Litt paprika
Dressing med lime og mynte HER
Pitabrødet delte jeg og hadde i brødristeren. Resten hadde jeg i brødet. Det smakte meg veldig, så dette kan anbefales.
#Fisk #røyktørret #røyktlaks #utenstrøm #pitabrødmedlaksogegg #Sparstrøm #sparpenger #Glutenfritt #melkefritt #Hjemmelaget #matfrabunnen #Middag #middagstisp #Morsmiddag #Hvaskalvihatilmiddag #hvaskaljeghatilmiddag #enkelt #billigmiddag #Spisoppmaten #ikkekastmat