Havregrøt med ananas og jordbær

Categories Alle oppskrifter, Diverse retter

Havregrøt er noe jeg aldri har likt i grunnen, men så kjøpte jeg Urkraft sin lettkokte glutenfrie havregryn og de var en god smak på. Jeg lager den uten melk, og sukker, derfor er det godt med noe som har litt søtsmak, og jeg elsker ananas på grøten, har du ikke smakt de, anbefaler jeg deg å prøve. Jeg kjøper fersk ananas den er utvilsomt best. jordbærene er fra egen produksjon og er helt ufattelige gode.

1 porsjon:

1 dl vann

1.5 dl kokosmelk eller den melken du ønsker å bruke, eller du kan bare bruke vann.

1 klype salt

1 dl lettkokte havregryn (glutenfrie for min del.

Ha alt i pannen og kok det opp, grøten er ferdig på et minutt, men jeg liker å la den koke noen minutter. Er grøten for tykk har du litt mer væske i.

Ha på kanel helst Ceylon som er ekte kanel. Kanel er bra for å holde blodsukkeret stabilt, og havregryn hjelper å holde kolesterol og blodtrykk nede.

Del gjerne innlegget med familie og venner 

😊Link til å følge denne bloggen på Blogvin finner du HER,  Link til å følge meg på facebook finner HER. Link til å følge meg på Instagram  er randistole HER

#havregrynsgrøt #Glutenfri #melkefri #blodsukker #Stabiltblodsukker #Kolesterolsenkende #Blodtrykssenkende #Havregryn #Matfrabunnen #hjemmelaget #Middag #frokost #lunsj #kvelds #Sunt #godt #ananas #jordbær

 

 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Havregrøt med ananas og jordbær

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *