Kyllingfilet med urtesteike poteter og ailoli
Categories Kyllingretter, Tips til restemiddagUrtene får bein å gå på her i huset, og i dag var det restene av potetene etter i går som ble fornyet med urter.
Kyllingfiletene liker jeg å dele i to, da blir de fortere ferdig og det blir ikke så voldsomt stort. De fikk kun salt i dag siden det var potetene som fikk urtene, det kan bli litt kaos i smakene om man har samme smaken på alt. Nå er det vel mange som vil mene at urtepoteter, aioli og mango blir en salig blanding, og det er det, men en fantastisk sammhandlende salig blanding he he.
Potetene var kokt i går, og de delte jeg i fire, og steikte de litt godt i smør, og hadde de oppkuttede urtene oregano, basilikum, persille, salvie og rosmarin pluss salt på på slutten av steiketiden.
Oppskrift på Aioli fra bunnen av finner du HER og av majones HER
I salaten hadde jeg crispi salat, mango og tomat.
#urter #hjemmedyrket #hjemmelaget #mango #kylling #filett #aioli #poteter #rester #middag #rask #middag #morsmiddag #glutenfri #melkefri #laktosefri #sunt #godt #blogg #matblogg
Nam, kyllingfilet er godt 🙂 Uansett måte og tilbehør nesten 😀
frodith: Enkelt og veldig godt ja 🙂 Du er jo ingen “fan av majones om jeg ikke husker feil, så det skal du slippe å spise he he