Denne ideen fikk jeg da jeg bodde i København, der var det vanlig med kyllingfilet og grovt brød til, og de hadde gjerne båtpoteter eller søtpoteter til.
Det de ikke var god på var glutenfrie brød og matvarer, men jeg bestilte uten brød og da var det ingen problemer. De som var ekstra morro var at de hadde mange forskjellige grønnsaker til hamburgeren som vi nesten ikke vistes fantes i Norge på den tiden.
Nå har jeg komponert min egen variant:
Kyllingfilet som steikes på panne med salt og krydder eller det krydderet du slev ønsker.
Hamburgerbrød gjerne grovt om du får tak i det (jeg har dessverre aldri funnet grovt glutenfritt hamburgerbrød)
Sprøsteikt bacon
Aubergin som er skåret i tynne skiver, strødd litt salt på og fått trekt litt før den ble steikt.
Salat
Tomat
Hjemmelaget guacamole oppskriften finner du HER Det hadde jeg på både overdelen og underdelen av brødet i tykke lag he he, smell godt!
Utrolig godt og mettende måltid 😀
Den skikkelig god ut 🙂
Ser kjempe godt ut! 😀
frodith: Takk 😀
Victoria Larsen: Takk 😀
såå deilig 😀
Janne: Ja ikke ant, takk 😀
Nam, det så veldig godt ut 😀 <3
Becca Alexandra: Takk, det var skikkelig godt og mettende.
Hei!
Lenge siden sist! Titter innom bloggen innimellom. Så kult at du har bodd i CPH. Burgeren ser himmelsk god ut! Inspo som vanlig! Takk:)
Janne: Å tusen takk snille deg. køben er bare beste byen ever, elsker den byen.