Det gøye med matlaging er at man stadig får nye tips til hva man kan bruke i maten, eller nye måter å lage mat på. Dette tipset fikk jeg for lenge siden av Andersen, og jeg har laget den noen gange også, men har vært treg med bloggingen. De fleste vet at hvitløk er bra for det meste alt fra dårlig blodomløp til vampyrer og allslags greier det ikke er sesong for nå heldigvis :-D. Disse Amerikanske skikkene kan jeg klare meg godt uten skal jeg være ærlig.
Vel nok om det her er oppskriften jeg har laget ut i fra ideen jeg fikk.
Rotmos:
Til to personer:
1/2 sellerirot
1/2 blomkål
Eller du kan bytte ut en av grønnsakene over med poteter (4 stk), eller ha det i tillegg
50 g smør
1-2 hvitløkfedd eller 1/2 kinahvitløk
salt og pepper
Rens og del grønnsakene og kok de til de er møre, sil av vannet (kokevannet er faktisk veldig godt å drikke, og er sunt)
Ha i smør og finhakket hvitløk, og mos eller bruk stavmikser å jevn grønnsakene til mos, smak til med salt og pepper.
Ser kjempe godt ut! 😀
Victoria Larsen: Å så hyggelig, tusen takk 😀
Nam-nam, rotmos er godt 🙂 Hvem er Andersen? 😀
frodith: Det er blant mine favoritter .-D. Andersen er en kammerat
Dette ser godt ut. Jeg laget vanlig potetstappe til middagen i dag, for når bare jeg var hjemme til middag så tok jeg det enkelt. Så får de andre spise når de kommer litt etter hvert.
margarites: Alt til sin tid 😀