Wraps med kylling på to måter

Wraps er godt og kjapt å lage, og jeg spiste det to dager etter hverandre med litt variasjon.


Heldigvis får man nå kjøpt grovere glutenfrie wraps på vanlige matvarebutikker.

Den første dagen jeg spiste wraps laget jeg guacamole som jeg smurte på slik at det ble smak på hele wrapsen, så hadde jeg i

Isbergsalat

Tomat

Reddiker

og ferdig grillet kylling i biter


Som dere gjerne har lagt merke til er jeg er periodespiser 😉 Dvs. at jeg får så lyst på en ting og så spiser jeg det til nesten alt mulig en periode he he. Denne gangen brukte jeg en halv avokado på en tallerken og moste den med gaffelen .Er avokadoen moden er det ingen problemer, og det er gjort på to minutter å lage guakamole. Oppskrift finner du HER

 

Den andre gangen jeg laget wraps hadde jeg funnet en ny salat som heter chili coleslaw på butikken,  den kjøpte jeg for å teste hvordan den var. Det var litt smak i denne så denne gangen smurte jeg salaten på wrapsen og det funket veldig fint. Jeg tror gjerne jeg skal forsøke å lage den selv en dag, da slipper man alle e-stoffene og sukkeret som er i all ferdig mat. 

Ellers ble tilbehøret mye det samme 🙂

Liker du å prøve nye retter og ting du ser i butikken?

 

25 kommentarer

Siste innlegg